X-Mole Malaysia : Bertapak lebih 6 tahun di dalam rawatan ini

3/10 orang akan alami benda ini sebelum / selepas berkahwin
Jangan baca habis jika tiada niat nak kahwin

RAHSIA CARA MENGGUGURKAN TAHI LALAT SEMUDAH MAKAN KACANG πŸ₯œ JE - DIJAMIN!

20 TAHUN PUNYA TAHI LALAT BOLEH SETEL GUGUR DALAM 1 JAM JER!

Testimoni ini benar-benar

Kami dah mudahkan lebih 1000+ pengguna

ANDA ADA MASALAH SEPERTI INI ?

Tahi lalat kecil/ besar

Kutil berbulu di leher

Ketuat degil tumbuh di jari

Kutil membiak di kelamin..malu dekat pasangan

Biji kolestrol di bawah mata (Milia Seed)

Sebelum itu kenali kami yang akan bantu anda

Idah (jabatan penerangan 2)
Fendi (jabatan penerangan 1)
Hasyir (jabatan penerangan 3)
Sedikit bioskrip kami

Kami sebenarnya telah terlibat selama lebih di dalam rawatan ini

Dan telah banyak berjaya memberikan senyuman setelah gugur kering!​

Tempat kerja kami

Sejarah kami sejak dari mula sehingga sekarang sentiasa beri khidmat yang tiptop. Jangan khuatir ,jangan risau ,jangan gusar.

Kami pos ke rumah anda terus. Pantas dan boleh mula buang TAHI LALAT sebaik je parcel diterima.

TAHUKAH ANDA ?

Ramai orang tidak sedar mereka akan hadapi 5 masalah seperti yang saya sebutkan di atas apabila umur menjangkau 30-an dan lebih teruk lagi mereka malu untuk mencari jalan selesai masalah. Kerana ianya ada melibatkan kawasan sulit dan sikap ‘buat derk’ telah memakan keyakinan diri mereka kepada masyarakat malah kepada pasangan. Nak dapatkan rawatan di luar tentunya sangat mahal dan ‘Double Malu’ kerana perlu cerita apa yang dialami betul ? Jadi saya tawarkan kepada anda penyelesaian yang anda sendiri boleh lakukan di rumah secara berseorangan ‘individually’ sahaja. Disertakan jaminan berkesan. TAK USAH TAKUT! Saya guide!Β 

Tahi lalat sebenar datangnya dari kulat hidup di badan dan membesar di kulit. Kerana inilah wujudnya tahi lalat bersaiz makin besar sebab ianya adalah ‘parasit hidup’ di kulit anda. Percaya tak ianya datang dari serangga yang singgah di kulit anda. Seperti contoh nyamuk, semut, lelabah, lalat atau apa sahaja serangga.

X-Mole 13

Tak perlu lagi bercerita pasal masalah anda..kini anda boleh setel sendiri tanpa rasa malu

Orang lain pun tak tahu anda setel macam mana..ajaib kan!

Kini anda boleh 'Do It Yourself at Home'

Kita setel sendiri dengan cara paling mudah dan jimat poket!

SAYA PERCAYA ANDA MESTI SUDAH CUBA PELBAGAI CARA 'TRADISIONAL' TAPI KURANG BERKESAN KAN?

BAWANG PUTIH

Sapu bawang putih di tahi lalat. Alamak tak tahan bau bawang putih lak

SABUT KELAPA

Gosok dengan sabut kelapa. Ermm lambat dan mana nak cari sabut kelapa selalu

CUKA EPAL

Guna cuka epal. Aduhaii belum tentu menjadi dan rajin nak tonyoh tahi lalat ni hari-hari

JENAMA DOT DOT

Guna produk < DOTDOT >. Ishhh hari-hari kena pakai lepas tu tak nampak kesan apa-apa kat tahi lalat. Ramai dah yang kami dapat komplen tau. Kami tahu sebab ramai customer kami terpedaya dengan janji yang tak benar

SUDAH-SUDAH! KAMI FAHAM ANDA MUNGKIN SERIK SEBAB TERPESONA DENGAN TAWARAN HARGA PRODUK LAIN SEBELUM INI. TAPI APALAH ADA PADA HARGA JIKA BELI TETAPI TIDAK JADI APA-APA. BETUL KE BETUL ? 

 
KAMI PENTINGKAN ANDA DAPAT SELESAIKAN MASALAH ANDA SELEPAS MILIKI X-MOLE. 
PENDEK KATA SELEPAS BELI, IKUT VIDEO KAMI SEDIAKAN DAN DIGUIDE OLEH KAMI. 
“PEACE OF MIND PUNYE PEMBELIAN”

Kami simpan Screenshot ini sebab kami amat-amat terharu bila customer kami ikhlas bagi feedback produk X-Mole

Chat 1
Chat 2
Chat 3

MEPERKENALKAN

FlyerMaker_23112020_022411

X-Mole boleh menggugurkan semua jenis TAHI LALAT / KETUAT / KUTIL / BIJI KOLESTROL / KUTIL KELAMIN

Kami bagi jaminan ianya berkesan dan hanya 1 jam pakai gugur terus

IMG-20191115-WA0094

Kenapa anda perlu dan wajib dapatkan X-Mole ?

1. X-mole boleh gugurkan 4 jenis masalah

πŸ‘‰ Tahi lalat
πŸ‘‰ Ketuat
πŸ‘‰ Kutil kelamin
πŸ‘‰ Biji kolestrol
πŸ‘‰ Kutil isi lebih

2. Anda tidak perlu pakai hari-hari

Hanya 1 kali sudah cukup dan tunggu selesai gugur

3. Kami tak abaikan anda selepas dapat parcel

Itulah rahsia kami boleh wujud sehingga hari ni. Ya kami jaga anda

4. 1 kotak X-Mole boleh buang 40 biji tahi lalat. Banyak dan jimat bukan ?

Ibarat RM1.93 je kos untuk 1 biji tahi lalat. Sangat SUPER Jimat!

5. Kami memang betul-betul pakar dalam rawatan ni. Jadi jangan risau

Kita adjust sampai tahi lalat anda setel

6. Anda beli dengan tenang ,"Peace Of Mind"

Anggap sahaja masalah tahi lalat anda bakal gugur selepas parcel X-Mole sampai di rumah anda

SAYA CERITAKAN RINGKAS
BAGAIMANA PAKAI X-MOLE

Letak X-Mole Cream di atas kawasan tahi lalat / ketuat / kutil / biji kolestrol / kutil kelamin berpandukan video diberi..simple je!

Pakai 1 jam jer..nak pakai sebelum tido pun boleh
*tak perlu pakai hari-hari pun

1-7 hari tu perlu pantau kat tempat pakai X-Mole Cream..kita nak buang betul-betul sampai tak ada tinggal baki tau

Selama pantau tengok lah tahi lalat / ketuat / kutil / biji kolestrol / kutil kelamin gugur mengering..dijamin tidak tumbuh lagi..setel!

X-Mole Cream adalah homemade dan segala bahan adalah semulajadi. Ramuan ini telah membantu orang-orang kampung sebelum ini selama lebih 13 tahun dan kami telah komersialkan untuk membantu lebih ramai orang. Kerana kami sedar untuk buang tahi lalat / ketuat / kutil / biji kolestrol / kutil kelamin adalah amat sukar dan rumit prosesnya. Jadi kami sediakan ini khas untuk anda yang ALERT pada masalah ini.

RAMAI TELAH BERJAYA DENGAN X-MOLE

Sekali lagi kami tekankan, X-Mole fungsinya untuk 5 perkara di bawah :

πŸ‘‰ Untuk tanggalkan tahi lalat bersaiz kecil / besar / mati / hidup
πŸ‘‰ Untuk tanggalkan kutil di leher atau kawasan muka
πŸ‘‰ Untuk buang ketuat di kulit
πŸ‘‰ Untuk buang biji kolestrol di bawah mata
πŸ‘‰ Untuk buang kutil di kawasan kelamin

Banyak lagi testimoni-testimoni ikhlas dari customer kami
Tak terkira dan ini sebahagian yang kami bagi tau

Cepat, tawaran ini sangat terhad dan ianya tidak lama!

Kebanyakan orang ‘duduk’ dan ‘berharap’ tawaran ini akan datang sekali lagi..Tapi sebenarnya tidakΒ 

Peluang terbaik ini akan datang lagi seperti ini

Ada customer kami menyesal tidak GRAB awal-awal dulu sebab harga PROMOSI tamat

RM40 sahaja!

+ Setiap pembelian layak peluang untuk menang
( IPad 10.2' Inch Space Grey 32GB *Wifi )
Kami beli direct Apple Store hantar pada anda
(Available Promotion)

+ Voucher pembelian seterusnya RM10
(Available Promotion)

+ Free video penggunaan
X-Mole
(Available Promotion)

+ Free guide 3 orang staff
X-Mole
(Available Promotion)

+ Free Net Washing Machine
(Out Of Stock)

+ Free Dettol Original (100ml / 250ml)
(Out Of Stock)

+ Free Wet Tissues
(Out Of Stock)

+ Free Produk Tao Kae Noi
(Out Of Stock)

Offer ini akan tamat dalam masa :

Hari
Jam
Minit
Saat
Tempoh untuk harga PROMOSI bersama OFFER telah tamat. Terima kasih

BERAPA HARGA X-MOLE ?

RM40
Postage kami tanggung
Bersama 4 Offer yang masih ada
di atas!

0
Stok Tersedia
Kuota Promosi!
Stok Khas Promosi 65.3%

FAQ

X-Mole boleh bantu gugurkan tahi lalat / ketuat / kutil / biji kolestrol / kutil kelamin di badan anda dengan mudah dan berkesan.

Ya. Semua jenis dan semua saiz. Lihatlah testimoni yang kami terima dari pelbagai customer.

Ya boleh. Semua umur boleh pakai X-Mole. Dari bayi hingga ke warga emas.

Sangat-sangat mudah. Kami akan beri video penggunan untuk anda ikut. 1000+ orang dah berjaya pakai X-Mole.

Ya boleh. X-Mole boleh gugurkan isi lebih kawasan kelamin.

Ok semasa pakai X-Mole, akan ada rasa sedikit pedih macam semut gigit. Biarkan kerana X-Mole Cream sedang bekerja. Kanak-kanak pun ada pakai X-Mole apatah lagi kita yang dewasa.

Berdasarkan rawatan kami bagi sebelum ni ,paling cepat 1 jam sudah gugur tahi lalat.

Tiada. Kecuali anda nak belikan pada keluarga atau kawan-kawan anda boleh beli untuk mereka. Ramai yang rekemen sebab menjadi.

Ya boleh. Semua saiz tahi lalat / ketuat / kutil / biji kolestrol / kutil kelamin boleh gugur. Anda ikut je cara kami guide.

Tiada kesan sampingan. Kesannya tahi lalat / ketuat / kutil / biji kolestrol / kutil kelamin gugur dan tak tumbuh lagi.

Parcel anda akan dipos dalam 24 jam dan tracking number akan diberi direct phone anda. Kami pakai courier J&T ya.

Isi borang order di bawah ni. Kami akan proses order anda.

Billing details

Malaysia

Malaysia

Your order

Product Total
X-Mole (Krim Buang Tahi Lalat)  × 1 RM40.00
Subtotal RM40.00
Shipping
Total RM40.00
  • Bayar sekarang dengan 100% selamat

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Β© 2021 Merbok Group | All Rights Reserved
X-Mole Malaysia